U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Afscheidsfotografie

Waarom foto’s van een uitvaart?

Het is heel begrijpelijk dat mensen soms aarzelen als wordt voorgesteld om foto’s te laten maken tijdens een uitvaart. Want een uitvaart, dat is een eenmalig, laatste samenzijn met een geliefde, vriend of familielid. Niets mag zo’n belangrijke gebeurtenis verstoren. Die gedachte staat voorop, ook bij de uitvaartleider en de uitvaartfotograaf zelf.

Achteraf zijn mensen blij dat er foto’s gemaakt zijn. Met foto’s kan de dag herbeleefd worden en kunnen de ervaringen gedeeld worden met mensen die niet aanwezig konden zijn door ziekte of omdat ze bijvoorbeeld ver weg wonen.

Uitgaande van die gedachte lever ik een volledige fotoserie. Ik vind het belangrijk dat u tevreden bent en ik met alle zorg en aandacht een persoonlijke foto serie voor u kan maken. U kunt hierbij kiezen uit het basis- of totaalpakket. Aanvullingen hierop of andere wensen zijn altijd bespreekbaar.

Ik kan eventueel ook alle afdrukwerk voor u verzorgen. Van diverse vormen van Fine Art Printing op verschillende materialen en papiersoorten. Verwerkt in een mooi boek of in een serie van losse foto’s die u zelf kunt bewerken of uitdelen

Neem contact met mij op om een afspraak te maken voor een persoonlijk voorgesprek om uw wensen te bespreken.

Bij een zogeheten kapitaalverzekering krijgt u een bedrag uitgekeerd dat u naar eigen keuze kunt besteden, zodat u niet hoeft bij te betalen voor uitvaartfotografie.
 Indien u mij meer of langer aanwezig wenst tijdens de uitvaart of de dagen voorafgaand aan de uitvaart is dit bespreekbaar.

© 2014. Lemmen-Fotografie. All Rights Reserved.

COPYRIGHT NOTICE

Op alle foto's blijft ook na afname het auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan foto's, door mijn studio gemaakt, te bewerken, door te verkopen en/of voor andere commerciële doeleinden te gebruiken mits van te voren afgesproken.