U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bijzondere opdrachten

Zo nu en dan doe ik ook speciale opdrachten. Eén hiervan was de omslag voor een boek. 

Dit boek is gepresenteerd op 8 december 2016, de verjaardag van mijn moeder die op jonge leeftijd aan borstkanker overleed. 
Ik ben dan ook trots de omslag voor dit boek te hebben mogen fotograferen.

Overleven na de diagnose

Corina is 45 jaar als ze te horen krijgt dat ze borstkanker heeft. In 10 maanden tijd heeft zich een tumor ontwikkeld naar 2,8 cm. Ze krijgt te horen dat ze in de hoogste gradatie zit (5). Ze krijgt het gehele traject aangeboden om haar leven te redden. Chemo, operatie, bestraling en dan nog vijf jaar hormoontherapie. Ze vertelt hoe zij het jaar na haar diagnose heeft beleefd. 
Eerst wordt de grond onder haar voeten weggeslagen, dan komt ze in een achtbaan terecht van onderzoeken, informatie en behandelingen. Vervolgens, na twee ziekenhuisopnames, begint bij haar de geestelijke aftakeling. In haar verhaal beschrijft ze hoe belangrijk het is om goede geestelijke ondersteuning te krijgen. Met haar verhaal hoopt ze lotgenoten te ondersteunen maar ook aan hen inzicht te bieden wat je na de diagnose mag verwachten en wat er op je afkomt

 Het boek is o.a te verkrijgen bij Bol.com en Boeken Route en AKO

Ook zo'n bijzonder verzoek kwam van Loes Koiter. Vanwege mijn stijl van fotograferen heeft zij mij verzocht haar voor de omslag van het boek op de foto te zetten en de omslag te ontwerpen

 

Gezond Bewust Proteïnerijk
ISBN: 978-94-021-57154

Loes Is een persoonlijk gevecht aangegaan tegen haar overgewicht en door haar hart te volgen daarin geslaagd. Op advies van haar diëtiste heeft ze haar verhaal en recepten gebundeld en uitgegeven om anderen te helpen en een hart onder de riem te steken.

Speciaal is het sieraad wat ze draagt, het symbool voor een nieuw begin.
Dit is een uniek en eenmalig exemplaar speciaal voor Loes ontworpen en geheel uit zilver gemaakt door Anneke van 't Hof

 

te verkrijgen bij Bol.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BRAXI, een duo bestaande uit Max en Brandi Himmelreich brengen bijzondere zelfgeschreven muziek uit. Een mengvorm tussen klassiek en Pop. 
Voor hun CD's heb ik verschillende foto's gemaakt en bewerkt tot Covers. Één hiervan is deze.

© 2014. Lemmen-Fotografie. All Rights Reserved.

COPYRIGHT NOTICE

Op alle foto's blijft ook na afname het auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan foto's, door mijn studio gemaakt, te bewerken, door te verkopen en/of voor andere commerciële doeleinden te gebruiken mits van te voren afgesproken.