U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bruidsfotografie

Bruidsfotografie kan heel eenvoudig zijn of heel complex, Beginnen met een loveshoot, Misschien boudoir fotografie, De bruiloft zelf. En wat dan? Alles vanaf het aankleden en de make-up tot en met het feest, Of alleen de ceremonie? En wie weet zelfs een "trash the dress" shoot. Zoveel mensen, zoveel wensen en zoveel mogelijkheden. 

Ik ga graag met u in gesprek om te bepalen hoe uw ideale bruiloft er uit ziet en wat u daarvan vastgelegd wil hebben. U bepaalt uw wensen, locatie en stijl. Ik geef eventueel advies en opper mogelijkheden. Op basis daarvan maken we een fotografie draaiboek voor de gehele dag of die delen daarvan die u vastgelegd wil hebben.

Standaard krijgt u al uw foto's via wetransfer in hoge resolutie aangeleverd. Ik hanteer daarbij een minimum van 200 foto's. 

Basis tarief is € 80,-- per uur met een minimum van € 400,--

Uiteraard zijn er nog verschillende mogelijkheden. Bespreek uw wensen en ik maak hiervoor een offerte..

Ik zie u graag om de mooiste dag van uw leven voor te bespreken en op een onvergetelijke manier vast te leggen.

© 2014. Lemmen-Fotografie. All Rights Reserved.

COPYRIGHT NOTICE

Op alle foto's blijft ook na afname het auteursrecht van toepassing. Het is niet toegestaan foto's, door mijn studio gemaakt, te bewerken, door te verkopen en/of voor andere commerciële doeleinden te gebruiken mits van te voren afgesproken.